Posts

Posts uit oktober, 2017 tonen

Review Shadow of War

Afbeelding
Op 10 oktober bracht Ubisoft Shadow of War uit . De 2de op Middle-Earth gebaseerde game . Shadow of War ? Shadow of War bouwt zijn verhaal verder op dat van Shadow of Mordor. Al is de game kwa gameplay vrij het zelfde als Shadow of Mordor is de inhoud totaal verschillend. Sauron is door Tailion teruggedreven maar verre van verslagen . Shadow Of War is te koop voor 69,99 vrij veel denk je ? Ja , maar de gameplay maakt alles goed. Kwa graphics is er zeker een vooruitgang vergeleken met de vorige game . Alleen lijken de controls vedacht veel o p assassin's creed maar dat maakt de game uiteraard niet minder spectaculair . Als je de trailer wil zien dan kan dat door hieronder op de video te kilkken .

Top 5 gratis Editing progamma's

Afbeelding
5:Filmora Filmora staat bekend om zijn vele effecten die je kan gebruiken . Ook zijn er veel mogelijkheden om je bestand te exporteren. Buiten dat zijn de mogelijke vrij beperkt in dit programma. 4:Imovie  Wanneer  je kijkt naar het beste gratis Editing programma voor de Mac is het dit wel. Dit programma is heel basic maar daardoor is het een heel makkelijk programma om mee te werken . 3: Windows Movie Maker Dit programma kan je goed gebruiken om je youtubes video's te bewerken . Je kan het progamma online gebruiken op onderandere Facebook en YouTube. 2: YouTube Video Editor   Dit Gratis YouTube bewerkings-programma laat je makkelijk je video's persoonlijk maken. Je kan met dit programma  gratis music van youtube over zetten . 1: Lightworks Als je naar een goed editing programma zoekt voor zowel Windows als de Mac dan is dit het programma dat je nodig hebt ? Als je kleine films wilt bewerken is dit programma perfect het is zowel profess

Hypixel server Review

Afbeelding
Hypixel is de bekendste minecraft server in Europa . Met op piek uren soms wel 18 000 man online . 1: murder mystery   Het spelt dat zo veel youtubers gespeeld hebben . Het spel is een tijdje geleden vernieuwd en is zo terug zeer populair bij minecraft spelers. In het spel kan je drie rollen zijn ofwel ben je een gewone speler ofwel de murden of de detective. Als speler moet je van de murden zien te ontwijken terwijl de detective de murder juist moet vinden en neer schieten . Als de murder iedere speler heeft vermoord of de murder zelf is vermoord stopt het spel . 2: Zombies Het spel is gebaseerd op cod zombies. Het is dus heel simpel dod alle zobies of je zal zelf sterven. Hoe verder je geraakt in het spel hoe betere wapens en hoe betere kamers je vrijspeelt. 3: Mega Walls Een spel dat je met mega veel mensen speelt , maar liefst met 100. De 100 mensen worden verdeelt in 4 groepen en moet zicht de eerste 10 min zien te bewapenen voor de strijd . Na die 10 minuten

Cuphead het spel van vroeger .

Afbeelding
Cuphead kom origineel van het jaar 1930 maar StudioMDHR zag er nieuw leven in en maakt een vernieuwde versie van het spel . Cuphead ?? Cuphead is een spel dat je kan vergelijk met Mario maar in plaats van door het level te lopen moet je plaatselijk de  boses verslaan . Voor veel mensen is dit een  nostalgie spel maar voor andere dan weer een zeer raar spel. De boses waar je tegen moet vechten zien er niet bepaald normaal uit . StudioMDHR heeft na 6 jaar develpen het spel eindelijk af en je kan het nu al een tijdje spelen . Succes?? Tegen de verwachtingen in is het spel een groot succes. Zowel voor oud als jong . Naast dat het spel er fantastische nostalgisch uit ziet is het ook zeer verslavend . Je kan het spel kopen voor 19.99.

Cube Craft server Review

Afbeelding
Cube Craft is een van de bekendste servers van Europa . En dat succes heeft het medemogelijk te danken aan zijn mingames. 1:Egg Wars Misschien wel de bekendste mini game op Cubecraft Bij Egg Wars start ieder team met een ei , wanneer je ei wordt vernietigd door de tegen partij en je dan gekild wordt ben je af . 2:Tower Defence  Iedereen kent wel Tower Defence als mobiel spel . Maar dat kan je nu ook minecraft spelen dankzij Cube Craft. De naam verraad het spel al het is gewoon Tower Defence . Aan de hand van mobs moet je de base van de tegenstander vernietigen . Maar je kan je base ook verdedigen met Torens . 3: Luky Island  Luky Island is een variant op skywars alleen moet je geen kisten openen maar Luky Blocks. Aan de hand van die Luky Block kan je goede maar ook slechte spullen krijgen. Wie het laats overblijft wint het potje .