Posts

Posts uit juni, 2017 tonen

NIEUWE SPEL COMPUTER VAN ATARI????

Afbeelding
Atari wil een comeback maken en dat doen ze niet zomaar. Nieuwe spelcomputer  ? Atari zou bezig zijn aan een nieuwe spelcomputer heeft    Fred Chesnais gemeld, de topman van het bedrijf. Wat en hoe de spelcomputer er uit zou zien wou hij geen verdere detail kwijt. Wat wel zeker is is dat de spelcomputer op computer gebaseerde technologie zou zijn gemaakt worden. Zou de comback van Atari succesvol zijn ? Na lang te hebben gewerkt aan mobile games verwachten mensen veel van de nieuwe spelcomputer. Daarom staat er veel druk op het bedrijf . Of onze verwachtingen ingelost zullen worden zullen we pas over een paar maand/jaar weten.

Minecraft 1.12 !!!

Afbeelding
Drie dagen geleden kwam minecraft 1.12 uit de update van de kleuren. Maar wat is er nu veranderd ? Dat ga ik je nu uitleggen aan de hand van een lijstje. - Als je in creatieve zit kan je je inventaris tot wel 9 keer opslaan. - Kleuren van wol zijn veranderd . -Kleuren van banners zijn veranderd . -Magablocken branden oneindig lang . - Bedden zijn nu in alle kleuren. -Schilderijen kan je nu makkelijker kiezen. -Schapen hun kleur vacht is veranderd. - Er zijn papegaaien toegevoegd - Cement en Beton is toegevoegd . Zo dat was alles kort samengevat. Wil je nu wat meer info over de update dan kan dat door op het filmpje hieronder te klikken.

Pokémon GO is jarig!

Afbeelding
Pokémon Go viert bijna zijn eerst verjaardag, en dat willen de makers  niet zomaar voorbij gaan . Pokémon Go? Pokémon Go is een game waarbij je Pokémons moet vangen. Maar dat doe je niet zomaar, aan de hand van je gsm moet je overal naar toe lopen om de beestjes te vangen . Het kan goed zijn dat er in je straat een Pokémon staat te wachten om gevangen te worden. Een paar maand geleden was het spel razend populair maar nu is dat al veel minder. Maar daar willen de makers verandering in brengen. Pokémon Go jarig ? Tijdens de verjaardag zal onderandere het Ice en Fire event zijn . Dat houd in dat je meer ijs en vuur Pokémons kan vinden, en dat veel spullen in de shop korting zullen hebben. Ook zal er een grote update aankomen maar wat de inhoud van de update zal zijn wil Pokémon nog niet zeggen. Er zijn ook nog heel events verspreid over de heel wereld zoals in Japan en Amerika.

Ronaldo hoofdrol in FIFA 18 ?

Afbeelding
Ronaldo hoofdrol in FIFA 18 ? Gisteren werden de eerste beelden van FIFA 18 getoond en daarbij viel 1 persoon op. FIFA ? FIFA is het bekendste voetbal spel op dit moment waarbij men moet voetballen tegen andere spelers. Daarbij kan je zelf je team samenstellen . Hoe meer je wint hoe meer munten dat je krijgt en hoe betere spelers je kan kopen. In FIFA 17 is ook voor de eerste keer een story mode toegevoegd en die viel bij veel spelers goed in de smaak. Dus kunnen we dat ook in FIFA 18 verwachten ? Ronaldo krijgt de hoofdrol? Na dat hij het Ek won met zijn land Portugal en de Champions League met Real Madrid Was het geen verassing dat Ronaldo  een hoofdrol zou krijgen in FIFA 18. FIFA 18 zelf zou uitkomen op 29 september. Wil je nu de trailer zien dan kan dat door op het filmpje hieronder te klikken.
Afbeelding
Gratis Star Wars Battlefront ? Wou jij altijd al Star Wars Battlefront hebben, dan is dit je gouden kans. Wat is Star Wars Battlefront ? Star Wars is game waarbij je zowel offline als online missies moet spelen in het thema van Star Wars. Op het ene moment ben je Darth Vader en dan weer prinses Leia. Star Wars Battlefront kreeg zeer goeie commentaar dus het is zeker de moeite waard om het eens te spelen. Gratis? Inderdaad je kan Star Wars Battlefront gratis installeren als je deze maand een jaar abonnement neemt op playstation plus . Dus als je abonnement vervalt of je twijfelt om een nieuw te kopen dan is het nu je kans