Posts

Posts uit mei, 2017 tonen

Cube Craft heeft eindelijk party's!

Afbeelding
Cube Craft heeft eindelijk party's ! Na lang wachten kan eindelijk samen met je vrienden spelen. Cube Craft? Cube Craft is één van de bekenste minecraft servers. Cube Craft staat vooral bekent om zijn minigames zoals Egg Wars en Skywars. Naast die minigames zijn er nog veel meer op cubecraft. Als je zelf eens wil gaan kijken dit is het Ip adress: play.cubecraftgames.net Party's? party's zijn groepjes die via een command kan maken. Dat is veel handiger als je met je vrienden samen wilt spelen. Zo join te samen inplaats van één voor één. Cube Craft was één van de weinige bekende servers zonder te mogelijkheid om in part's te spelen. Maar dat hebben ze nu aangepast zo kan je lekker met je vrienden spelen op Cube Craft.
Afbeelding
Zelda game op de smartphone ? Nintendo werkt aan een mobilie zelda game maar hoe zit dat juist ? Opvolging mario Nintendo bracht dit jaar Super Mario Run uit maar dat was geen succes. Zelda daarin tegen wel op de Nintendo Switch. Nu hoopt de Nintendo hetzelfde succes te krijgen maar dan met een mobile app. Waneer? Op het schema van Nintendo staan eerst nog twee andere games namelijk een   Crossing -game app en een andere game die nog niet bekend is . Na die 2 games zal de Zelda game app verkrijgbaar zijn .

Top 5 gratis games

Afbeelding
Top 5 gratis games 5: Runescape Kwa graphics is deze game niet echt hoogstaand . Maar vroeger speelde heel veel mensen deze game alleen nu wordt deze game veel minder gespeeld daarom staat hij op nummer 5. 4: Star Trek online Deze game is gebaseerd op de populaire serie Star Trek . Het is de bedoeling om zowel met je schip of op planeten online missies uitvoeren. 3:  Unturned  De game wordt ook wel eens de gratis variant van minecraft genoemd. Dat is zo omdat de game er verdacht veel op lijkt er zijn natuurlijk heel wat verschillen zoals wapens,steden en auto's. 2:Team Forters 2 De gratis shooter game van alle gratis games. Iedereen kent deze game wel meer hoef ik er niet over te zeggen. 1: League of Legends Deze game is ongelooflijk populair. In totaal hebben ze 27 miljoen spelers werelwijd. Dat is niet niks voor een gratis game.

Rocker League gratis spelen?

Afbeelding
Rocket League gratis spelen? Rocket League kan je deze week gratis spelen dankzij steam. Wat is Rocket League ? Rocket League is net als voetbal. Alleen is er een klein verschil. Inplaats van spelers te besturen bestuur je een auto. Inderdaad het is dus voetbal maar dan met auto's. Rocket League gratis? Ja dit is niet fake ofzo je kan Rocket League gratis spelen. Rocket League zelf zegt dat je zo het spel kan leren kennen en uitproberen Je moet alleen een steam account hebben en dan kan je het spel downloaden. En daarna dus 1 week gratis spelen.

Een van de succesvolste game schrijvers verlaat Valve

Afbeelding
Een van de succesvolste game schrijvers verlaat Valve  Chet Faliszek verlaat Valve,dat heeft hij aangekondigd een paar dagen geleden. Succesvolle  game schrijver? Chet Falisze was onderandere  de scenario schrijver van de populaire game Half-Life 2. Daarnaast heeft hij ook episodes geschreven voor Portal games en Left 4 Dead. De rede van zijn vertrek is volgens hem da hij gewoon iets anders wil doen. De laatste tijd hielt hij zich vooral bezig met virtual reality . Het is nu al de 3de game schrijver die op korte tijd Valve verlaat. Hopelijk zijn er geen problemen bij Valve.     
Afbeelding
Wat is er met EnzoKnol's thumbnails?  Wat is een Thumbnail?  Een thumbnail is het plaatje dat je altijd ziet voor je op een video klikt. Wat is gebeurd met EnzoKnol De  laatste tijd zijn de Minecraft survival  tumpmails van EnzoKnol minder bewerkt  dan ervoor. Nu staat in elke thumbnail een rood rondje en een rood pijltje.   KingAlert KingAlert is een YouTube-kanaal dat YouTube nieuws verspreidt . KingAlert had gezegd dat het misschien komt omdat EnzoKnol ruzie heeft met Thijs, De maker van zijn thumbnails . Daardoor zou er vermoedelijk geen bewerkte thumbnails te zien zijn.

Call of Duty in belgië ?

Afbeelding
Call of Duty in België ? De nieuwe Call of Duty speelt onder andere af in België . WW2? De nieuwe Call of Duty speelt zich dus af in WW2 . Dat de game zich afspeelt in WW2 was geen verassing , vele spelers vonden het thema van Infinite Warfare (de ruimte) niet zo geslaagd . Daarom besloot Activision om terug de tijd in te gaan naar WW2. België ? Inderdaad WW2 speelde zich onder andere af in België. Dus daarom gaat ook een deel van de story mode in België zijn. Wil je nu graag de trailer eens bekijken? Dat kan door op het filmpje hieronder te klikken.