Posts

Posts uit maart, 2017 tonen

Nieuwe mini-game voor minecraft consoleversie met elytra.

Afbeelding
Nieuwe mini-game voor minecraft consoleversie met elytra.  Vandaag heeft 4J studio's aangekondigd dat Minecraft Console Edition een nieuwe mini-game krijgt. Het is een soort van elytra parckour/race waarin je door smalle tunneltjes moet vliegen maar ook door grote grotten. De mine-game is extra speciaal omdat er speciale  checkpoints zijn toegevoegd en leuke extra's die geen enkele mini-game tot nu toe heeft.

Top 10 best verkochte Pc games.

Afbeelding
Top 10 best verkochte Pc games. 10.Half-life - 9,4 miljoen 9.The sims 3 - 10 miljoen 8.BattleField 2 - 11 miljoen 7.StarCraft - 11 miljoen 6.Half-Life 2 - 12 miljoen 5.Diablo 3 - 12 miljoen 4.The Sims 4 - 16 miljoen 3.The Sims 2 - 20 miljoen   2.World of Warcraft - 25 miljoen 1.Minecraft - 100 miljoen

Nintendo Switch verkoopt 1.5 miljoen stuks!

Afbeelding
Nintendo Switch verkoopt 1.5 miljoen stuks! 1.5 miljoen ? Nintendo Switch heeft op korte tijd 1.5 miljoen stuks verkocht op korte tijd  . Dat meld de Japanse krant Famitsu  . Dat de Nintendo Switch zoveel succes heeft is onderandere te danken aan het aantal  bekende  youtubers  die hem promoten. Waar worden ze het best verkocht? In de VS zijn er zoal 500 000 exemplaren verkocht maar Europa volgt snel met maar liefst  80 000 exemplaren in de verenigd koninkrijk verkocht en 110 000 in Frankrijk . maart.

Cheats voor overwatch ?

Afbeelding
Cheats voor overwatch ? Bosland , het bedrijf dat cheatingtools zou hebben ontwikkeld voor onderandere  Overwatch en nog meer Blizzard games , Moet volgens Blizzard een flinke geldsom aan  hun betalen. 8 miljoen euro? 8 miljoen euro zoveel eist Blizzard van Bosland voor het maken van cheatingtools voor hun games. Na een rechtszaak die Blizzard Bosland aanspande probeerde ze er met een trucje flink wat minder geld te betalen, alleen wil Bizzard daar een stokje voor steken.  Cheats zijn flink veel gedoawnload ? Volgens Blizzard zijn de cheats tools 119 000 keer verkocht. Goed voor zo'n 8 miljoen euro .

PS4-games straks op de pc zonder PS4 ?

Afbeelding
PS4-games straks op de pc zonder PS4 ? Voor wie geen PS4 heeft is dit goed nieuws Playstation heeft aangekondigd dat je met playstation now gewoon een PS4-game kan spelen op de pc.  PS4-games spelen zonder PS4 ? Het was al eerder mogelijk PS4-games te spelen op de computer, alleen heeft Playstation aangekondigd dat dat nu met Playstation now  ook gewoon kan zonder PS4 . Playstation now ? Met Playstation is het dus mogelijk om PS4 games te spelen op de computer. Het is niet gratis je moet een maandelijks bedrag betalen. Ook heb je een zeer goede pc nodig en ook zeer goed internet.

Mojang dan toch minecraft updaten op Windows 10 telefoons ?

Afbeelding
Mojang dan toch minecraft updaten op Windows 10 telefoons ? Mojang had vorig jaar beslist om geen updates meer uitevoeren op Windows 10 telefoons . Tot vele frustraties van minecraft gebruikers op Windows 10 telefoons. Toch updaten? Na vele aanvragen heeft Mojang toch beslist de game te gaan update op Windows telefoons. Indien je de updates nog niet hebt ontvangen kan die gewoon gratis downloaden. Waarom dan toch updaten ? Mensen met een Windows 10 telefoon hadden  qua items een flinke achterstand  met de mens met een appel of Samsung telefoon . Ze hadden dus ook de ender update niet en die viel bij de spelers flink in de smaak. Het werd dus dringend tij dat Mojang daar verandering in bracht . En dat hebben ze dan uiteindelijk gedaan ,tot opluchting van vele minecraft gebruikers van de Windows 10 telefoons.    .

De hype rond hide and seek!

Afbeelding
De hype rond hide and seek! Iedereen kent het nu wel de hide and seek hype. Tegenwoordig speelt elke youtuber het je kan het niet meer ontwijken. Wat is hide and seek? hide and seek is een minecraft mini-game waarbij je je als een blokje voor de zoeker moet verstoppen. Je kan de mini-game op veel servers vinden maar The Hive is de bekenste. Waarom speelt iedereen het ? Elke youtuber die minecraft speelt heeft dit wel al eens gespeeld maar waarom ? Wel een youtuber uploade een video van hide and seek die bleek een groot succes te zijn. Andere youtubers zagen dat ook en wouden ook zo veel views als die video haalde. Daarom speelt elke youtuber het nu wel van HetGames tot EnzoKnol.

Nieuwe zelda-game toch niet zo goed ?

Afbeelding
Nieuwe zelda-game toch niet zo goed ? Veel mensen hadden hoge verwachtingen van de nieuwe zelda-game, maar zijn die ook  ingelost? Te snel uitgespeeld? Je kan de game te snel uitspelen, dat zeiden veel mensen nadat een twitch streamer de game in minder dan een uur uitspeelde. Zijn bedoeling was wel om de game zo snel mogelijk uit te spelen. Maar veel mensen vinden het raar dat het gewoon mogelijk is om de game zo snel uitespelen  . Game van het jaar?  The legend of zelda game werd gezien als game van het jaar . Maar bij vele mensen viel de game toch niet zo in de smaak. Uiteraard blijf het een bijzonder knappe game en is het zeker de moeite waard om hem eens te spelen.  

Meer als 100.000 spelers spelen Resident Evil 7 in Vr

Afbeelding
Meer als 100.000 spelers spelen Resident Evil 7 in Vr Meer dan 100.000 spelers hebben Resident Evil 7 gespeeld met een PlayStation VR-bril. Ontwikkelaar Capcom heeft deze week bekendgemaakt meer te willen focussen op virtual reality. Hoeveel spelen het in Vr? Meer als 10 procent van de geregistreerde speelt het in virtual reality. Met wat kun je het nog allemaal spelen? Met de Pc  Met  de x-box One  En de playstation 4.