Posts

Posts uit februari, 2017 tonen

Steeds minder goeie youtubers?

Afbeelding
Steeds minder goeie youtubers? Veel kinderen/Tieners/Volwassenen maken video's op youtube. Maar slechts enkele worden bekend. Als je ouder bent dan 18 of je bent 18. Is er een kans dat je groot word. Want? Volwassen hebben meestal betere apparatuur. Dat de video beter maakt. Of weten meer te vertellen, Hun hebben dan meestal  ook meer verstand van edditen . Hoe word je een goeie youtuber? Veel mensen willen een goeie youtuber worden dus zorg dat je origineel bent met je Videos dat je upload.Zorg dat je vaak upload en goeie apparatuur hebt.Zorg als je games upload dat je een goeie Computer,... hebt. Als je laggd is het irritant voor de mensen die kijken.

Valve werkt aan nieuwe game

Afbeelding
Valve werkt aan nieuwe game Valve het bedrijf dat bekend staat van steam werkt aan een nieuwe éénspelers game. éénspelers game ? Het bedrijf bracht vorig jaar voornamelijk muliplayer games uit zoals Dota 2. Maar nu willen ze daar verandering in brengen het is tenslotte al  een lange tijd geleden dat ze een een éénpersoonsgame hebben uitgegeven. Waneer?                                                                                                 Waneer de game klaar gaat zijn is nog niet duidelijk  maar Valve zegt dat ze er hard mee bezig zijn. Enidergeval  is het een game om naar uit te kijken .

Roblox gratis variant van Minecraft

Afbeelding
Roblox gratis variant van Minecraft Wat is Roblox? Roblox is een game dat je gratis op je computer kunt spelen. Als je op Roblox speelt  kan je verschillende games spelen. En je kan ook je avatar aankleden. Wat is Minecraft? Minecraft is een game. Maar het is niet gratis. Je moet 20 euro betalen voor een profiel. Als je eenmaal een profiel hebt kan je beginnen spelen. Dan kan je Multiplayer spelen of Singleplayer of Realm. Wat is het verschil? 1.Roblox is gratis en Minecraft niet. 2.Minecraft is meer met blokjes Roblox niet. 3.Bij Minecraft  kan je kiezen wat je wilt van skin bij roblox beperkt tenzij je betaalt.

CSGO wordt groter en groter!

Afbeelding
CSGO wordt groter en groter! Iedreen heeft er wel al eens van gehoord van  Counter-Strike: Global Offensive. Het is de shooter game van de pc gamers. Wat is CSGO? Counter-Strike: Global Offensive is een spel waarbij je 2 teams hebt de terroristen en counter-terroristen . De terroristen moeten proberen de bom te planten en te verdedigen.  Terwijl de counter-terroristen moeten proberen de bom onschadelijk te maken of alle terroristen te doden voor de bom geplant kan worden. Hoezo wordt grooter ?  Er worden steeds meer live evenementen georganiseerd waar duizende mensen op af komen om die de pro's te zien spelen. Ook blijven er steeds nieuwe skins en hebbedingetjes gemaakt worden daardoor willen  mensen veel geld uitgeven aan het spel.

Super Mario Run in maart op Android

Afbeelding
Super Mario Run in maart op Android Wat is Super Mario Run? Super Mario Run is de eerste Mario game mobiel . Super Mario Run was al eerder uitgekomen op iPhone  maar komt nu dus uit op Android. Dat heeft Nintendo bekendgemaakt via een tweet. Populair? Super Mario Run stelde teleur , ze gleden al snel weg van de beurzen . Hopelijk brengen ze daar snel verandering in door  de game op Android te lanceren.