Posts

Posts uit januari, 2017 tonen

Oprichter Pac-Man overleden

Afbeelding
Oprichter Pac-Man overleden De maker van Pac-Man is overleden op 91-jarige leeftijd. Pac-Man  Pac-Man was vroeger de game die iedereen speelde. Je kent het zelf wel, een geel figuurtje dat alle bolletjes moet opeten  maar moet oppassen voor de spookjes die jou zelf willen opeten. Maker Masaya Nakamura overleden  De maker van Pac-Man Masaya Nakamura is overleden op 91-jarige leeftijd. Hij was hoofd van het bedrijf toen Pac-Man  geïntroduceerd werd. Nakamura was een zeer gewaardeerde zakenman toen hij veel succes had met de verkoop van  arcadekasten.

Overwatch 25 miljoen speler ?

Afbeelding
 Overwatch 25 miljoen spelers Schiet game Overwatch gaat razend snel ze hebben de 25 miljoen spelers bereikt. Game van het jaar? Overwatch werd vorig jaar uitgeroepen tot game van het jaar. Dan is het begrijpelijk dat de game zo lekker gaat. Blizzard heeft wel niet gezegd of inactieve spelers ook zijn meegeteld dus we weten niet of het om actieve of actieve en inactieve spelers gaat . Bizzard Blizzard maakte de mijlpaal bekend via Twitter, Ze hopen dit getal te verdubbelen, hopelijk lukt dat. De prijzen van de game gaan verlopig nog niet omlaag voor de pc kost de game 40 euro  en voor spelcomputers 60 euro.

Spelen mensen Pokemon-GO nog ?

Afbeelding
Spelen mensen Pokemon-GO nog? Wat is Pokemon-GO? Pokemon-GO is een spel dat je op je gsm,tablet,... kunt spelen. Het doel is om pokemons te vangen. En zo groter te worden en uiteindelijk battlen met je pokemon tegen andere spelers. Hoe groot was de Rage? De rage was heel groot.En vooral in Kijkduin. ➡  ➡  ➡   ➡   ➡ Dat was de stad van de pokemons. Wat doet Pokemon-GO eraan om te zorgen dat mensen het terug gaan spelen? Pokemon-GO probeer vette updates te brengen om de mensen terug te laten spelen. Maar dat lukt niet echt. Zoals je kunt zien ------------)

Minecraft blijft stijgen in populariteit!

Afbeelding
Minecraft blijft stijgen in populariteit!  M inecraft heeft inmiddels de mijlpaal bereikt van 100 000 000 verkochte  kopieën! 100 000 000 !? Toen het bekendgemaakt werd waren er al  106.859.714  kopieën verkocht. Het gaat dus razend snel,er worden gemiddeld  53.000 kopieën verkocht per dag. Ook wordt het spel gemiddeld 40 000 000 keer per maand gespeeld. In 2014 werd Minecraft overgenomen door Micr o soft   voor 2,5 miljoen dollar, een goede zaak dus voor Microsoft. Waarop wordt het meest gespeeld? Met 36% staan de mobiele gebruikers aan de top daarna volgen de spelers op spelcomputers, en als laatste zijn de computer gebruikers met 29%.
Afbeelding
Gratis game (Raft) populair? Wat is Raft? Raft is een spel dat je gratis kan spelen. Je begint op een stukje hout op de zee. In de zee komen items die je moet pakken om items te craften. Maar pas op, er zwemt een haai rond je! Waarom is hij zou populair? Het is een gratis game, dat trekt al veel mensen aan. Hij is ook origineel. Veel youtubers spelen het spel. En zo gaan de kijkers het ook downloaden en spelen. Word het ooit betalend? Normaal niet. De game is nog gratis omdat hij nog in ontwikkeling is. Maar als meer en meer mensen het gaan downloaden, zal het waarschijnlijk snel betalend worden. Waarom spelen de Youtubers het zo veel? De youtubers zijn niet gesponsord. Blijkbaar vinden ze het een super leuke game. Dat is goed voor de game want ze moeten dan geen geld betalen aan de youtubers. En er komen automatisch downloads bij. Omdat de kijkers het dan ook willen downloaden.
Afbeelding
Steeds meer youtubers worden betaald om games te spelen. Je merkt dat je steeds meer onder video's ziet staan : bevat bepaalde promoties . Maar hoe zit dat juist ? Hoezo betaald? Hoe werkt dat juist? De youtuber krijgt een email van bijvoorbeeld een maker van een game. Daarin staat dat hij zijn game moet spelen en daarvoor x aantal euro krijgt. Meestal zegt de youtuber ja want zij willen de youtube moneys . Waarom zie je het zo vaak? De bedrijven / makers van games zien dat youtubers enorm populair zijn . Daardoor weten ze dat als die youtuber hun game speelt, enorm veel mensen dat zien. Veel mensen willen de youtuber na doen en die game ook spelen maar dan moeten ze eerst betalen voor de game. En dat geld gaat dan naar het bedrijf. Dus het draait allemaal om geld.
Afbeelding
Nieuwe update op Lumber tycoon 2. Wat is Lumber tycoon 2 ? Lumber tycoon 2 is een game op Roblox. Je moet bomen hakken en dan verkopen voor geld. En zo kan je betere machines kopen. Wat is de update? 1.Er komen  meer soorten bomen bij. 2.Je kan een boot hebben. 3.Er zijn ook nieuwe winkels. Is Lumber Tycoon 2 bekend? Lumber Tycoon 2 is bekend,  het is 1 van de bekendste games op Roblox. Wat vinden jullie van de update?
Afbeelding
Veel hackers op Cubecraft? Wat is Cubecraft? Cubecraft is,een super bekende server op Minecraft., waar meer als 10 duizend spelers op zitten. Cubecraft bevat veel games zoals: Skywars,Eggwars,kitpvp,.. En nog veel meer! Zijn er veel hackers? Er komen steeds meer hackers op Cubecraft. Als je speelt, merk je dikwijls dat er veel hackers aanwezig zijn. Soms word je er ook attent op gemaakt door andere spelers. Cubecraft doet zijn best om alle hackers te bannen, maar dat is zeer moeilijk. Want als dit zo doorgaat is het niet meer leuk voor eerlijke Cubecraft-spelers, die dit stilaan beu beginnen worden. 
Afbeelding
Agar.io , Slither.io en Diep.io, ... is het nog populair? Zijn ze nog populair? De .io games waren vroeger  heel populair. Nu is dat veel minder. Het was een echte rage. Maar rages gaan ook voorbij. En zo ging het met de io games. Het wordt nu nog gespeeld, maar veel minder als vroeger. Welke game was vroeger het meest populair? Het begon  met Agar.io. Iedereen speelde het. Het doel van het spel is  om balletjes te eten, en dan word je groter. Als je dan over iemand heen gaat,die kleiner is dan jou, eet je hem/haar op. En heb je iemand uitgeschakeld en word je bijgevolg groter. Welke game is nu het populairst? Op dit moment is Alis.io het populairst. Maar dat kan de volgende dag weer gedaan zijn, want er komen heel veel io games uit. Alis.io is een beetje hetzelfde als agar.io.
Afbeelding
Grote update van Prison Architect Eindelijk de langverwachte update waarbij personeel ook dingen eist. Maar wat is er allemaal veranderd ? Wat is Prison Architect? Prison Architect is een game waarbij men de ultieme gevangenis moet maken. Maar daarbij maken de gevangenen je het niet gemakkelijk. Prison Architect groeit de laatste tijd razend snel en is dus zeker het spelen waard. Nieuwe update? Eindelijk is de nieuwe update er. Maar wat houdt hij in? Het personeel verwacht nu ook dat er toiletten voor hen voorzien zijn En verder moeten ze ook eten krijgen en verwachten ze ook wel wat luxe. Daarbij komt veel kijken zoals een nieuwe keuken, een kantine en toiletten bouwen. En daarvoor heb je natuurlijk ook heel wat geld nodig. Zo wordt het je veel moeilijker gemaakt.  De eerste reacties waren positief maar later bleken er toch wat bugs te zijn. Volgens de makers doen ze er alles aan om die problemen zo snel mogelijk te verhelpen.
Afbeelding
27/01/17 Minecraft Minecraft gaat diverse cartoon texturen toevoegen aan gezichten van mensen en dieren. Voorlopig zijn deze textures alleen beschikbaar voor de Minecraft:Pocket Edition en de Minecraft:Windows 10 Edition, wat vind jij ervan? Moet dit ook voor de andere versies uitkomen zoals PC? Waarom ? Volgens de makers van minecraft zou er veel vraag naar geweest zijn omdat iedereen die eentonige gezichten beu was . Vind jij dat ook ?  Hoe gaat het er uit zien ? Het ligt nog niet vast maar hier zijn alvast een paar afbeeldingen van  de textures waar ze aan bezig zouden zijn . Bron: https://minecraftkrant.nl/nieuws/cartoon-texturen-onderweg-voor-pocketmine-en-windows-10